DRB finance is een AXA bankkantoor en een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. U kan bij ons terecht in twee vestigingen. Gelegen in Hamme (Kastel) en in Waasmunster.

Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Zowel in de particuliere sector als KMO sector bieden wij u de juiste bescherming voor de meest uiteenlopende verzekeringssituaties. Wij kunnen uw verzekeringsportefeuille gratis doorlichten en brengen u daarna advies uit over de juiste waarborgen. Wij zoeken voor u steeds naar de beste prijs-kwaliteitsoplossing.

Onze goed opgeleide, dynamische medewerkers en een jarenlange samenwerking met diverse partnermaatschappijen, zorgen voor een correct en persoonlijk beheer van uw verzekeringsportefeuille, ook in geval van schade.

Ook voor al uw bankzaken kan u bij ons terecht. Wij zijn een zelfstandig kantoor, dat zich vooral toelegt op een totaal concept van financiële bescherming. Ontdek hier ons aanbod bankzaken. Het kantoor in Hamme (Kastel) beschikt ook over een kluizenzaal, waar u al uw waardevolle voorwerpen en papieren kunt bewaren.
Wij streven vooral naar een persoonlijke kwaliteitsvolle service. Onze openingsuren, flexibiliteit en ruimte voor persoonlijk advies zijn onze sterke troeven.

kantoor_kastel-1-1
kantoor_waasmunster-1